Sidan innehåller annonslänkar
Whittard

Whittard - Jul Te Christmas 2021 75 g

179 kr 89 kr-50%
Kontrollera pris

Köp nu

Brygg dig en värmande kopp te och njut av kryddorna i denna härliga te-blandning från Whittard. 2021 års julte från Whittard är gjort på svart te och smaksatt med apelsinskal, kryddnejlika, gula safflorblommor och söt vanilj från Madagaskar. Kommer i en vacker burk som gärna kan stå framme. Innehåller 75g te och räcker till cirka 37 koppar. Förvaras torrt och svalt. Ingredienser svart te, apelsinskal (4%), smaksättning, kryddnejlika (2%), safflorblommor, bourbon vaniljextrakt. Lämplig för veganer.


Jämför produkt Whittard - Jul Te Christmas 2021 75 g online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whittard - Jul Te Christmas 2021 75 g i kategorin Te här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Te
Artikelnummer: 131514
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Georg Jensen

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Kockums

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.