Sidan innehåller annonslänkar
Catsson Int Group LTD

Tictic Ballon Bomb Spel

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Tictic Ballon Bomb Spel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tictic Ballon Bomb Spel inom kategorin Teman.

Produktinformation

Även om man inte är rädd för smällare, så finns det många som tycker att ballonger är väldigt obehagliga! Och det är alltid roligt med lite småläskiga?

Från kunskapsbanken

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.