Sidan innehåller annonslänkar

Toblerone Till Min Älskling - 100 gram


Jämför produkt Toblerone Till Min Älskling - 100 gram online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Toblerone Till Min Älskling - 100 gram i kategorin Teman här hos oss.

Produktinformation

Inget säger "jag älskar dig" som att ge din favoritperson hens favoritchoklad! Den här Tobleronen gör det också tydligt att mumsbiten minsann är till din älskling och?

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Domino

Domino är ett spel med spelbrickor försedda med prickar, liknande de som finns på tärningar, i två grupper på vardera kant. Spelet går ut på att lägga brickorna med samma mönster mot varandra.

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.