Sidan innehåller annonslänkar
Ohlsson och Lohaven

Toblerone Till Min Älskling - 360 gram

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Toblerone Till Min Älskling - 360 gram på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Toblerone Till Min Älskling - 360 gram inom kategorin Teman.

Produktinformation

Inget säger "jag älskar dig" som att ge din favoritperson hens favoritchoklad! Den här Tobleronen gör det också tydligt att mumsbiten minsann är till din älskling och?

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Domino

Domino är ett spel med spelbrickor försedda med prickar, liknande de som finns på tärningar, i två grupper på vardera kant. Spelet går ut på att lägga brickorna med samma mönster mot varandra.