Sidan innehåller annonslänkar
Silly Santa

Tomtenisse Jultröja för Barn - 2-4 år (98/104)

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Tomtenisse Jultröja för Barn - 2-4 år (98/104) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tomtenisse Jultröja för Barn - 2-4 år (98/104) inom kategorin Teman.

Produktinformation

Nisse lilla nisse, en färgsprakande paljettig nisse lär väl vara alla barns dröm att klä ut sig till när det börjar att närma sig jul? Tänkt att sitta men en? .

Från kunskapsbanken

Förband

Förband kan vara Förband (militär) – en enhet organiserad för en viss uppgift i krig eller fred Förband (musik) (uttalas med betoning på första stavelsen) – en musikgrupp eller -artist som uppträder före huvudevenemanget Förband – inom sjukvård, för att skydda eller stödja en skadad kroppsdel, se Bandage Förband (skogsbruk) – medelavstånd mellan träd eller plantor i ett planterat bestånd Förbandsteknik – en sammanfogning av två beståndsdelar i en teknisk anordning Murförband – olika tekniker för att ordna stenarna i en mur

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.

Äggkokare

En äggkokare är ett elektriskt köksredskap som kokar ägg. Vanligtvis kan den koka 1–7 ägg åt gången, och när äggen är färdiga brukar en signal ljuda. Även behållare avsedda för att koka ägg i mikrovågsugn kallas äggkokare, men dessa är inte elektriska.