Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Termoskanna 2,2 L

Jämför produkt Cilio - Termoskanna 2,2 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Termoskanna 2,2 L i kategorin Termoskannor här hos oss.

Produktinformation

Termoskanna från Cilio är en stilren termoskanna som håller ditt kaffe eller te varmt länge. Termoskannan är lätt att använda och att rengöra, och den har en ergonomisk handtag för bekväm användning.

Se gärna också

Modern House - Lundi Termoskanna 25 cm Svart

Termoskanna i en modern design med en volym på 1 L från norska Modern Houses Lundi-serie.

Behöver du något som håller din dryck i rätt temperatur under picknicken eller vandringsturen? Då är denna termoskanna från det norska köksföretaget Modern House någonting för dig. Denna elegant utformade termoskanna har speciellt tagits fram med både design och funktionalitet som ledord, i en modern formgivning med mjuka linjer i hållbara material som optimalt håller kaffet varmt eller saften kall. Termoskannans eleganta ytterhölje är designat i matt BPA-fri plast, och på insidan finns en tålig glasbehållare med en volym på 1 liter för medtagande av en stor mängd av din favoritdryck. Termoskannan är även utrustad med ett ergonomiskt handtag som gör det enkelt för dig att bekvämt hälla upp till dina nära och kära med så lite ansträngning som möjligt så att du kan spara på krafterna till resten av ditt äventyr.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Iittala

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Blendtec

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Global

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Hilke

Se alla produkter