Contigo - Luxe Ståltermos 360 ml Rostfri

Jämför produkt Contigo - Luxe Ståltermos 360 ml Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Contigo - Luxe Ståltermos 360 ml Rostfri i kategorin Termosmuggar här hos oss.

Produktinformation

Luxe ståltermos från Contigo är perfekt att packa ned i ryggsäcken för att säkra kaffepausen under utflykten! Självklart användbar även vid många andra tillfällen, exempelvis på kontoret eller i bilen En praktisk och hållbar termos tillverkad i rostfritt stål med BPA-fri plast.

Det rostfria stålet gör att flaskan inte tar upp eller avger smak, så du kan växla mellan kaffe ena dagen och saft den andra. Locket fungerar även som mugg och kan tas isär för rengöring.

Se gärna också

Martinex - Martinex Termosmugg Super Dad 39 cl Multicolor

En färgglad termosmugg från Martinex. Motivet är tecknat i serieteckningsstil med texten 'Super Dad' på framsidan. Muggen är av rostfritt stål och locket PS-plast. Rymmer 39 cl. Håller drycken kall i 7 timmar och varm i några timmar. Handdisk rekommenderas.
Perfekt till fars dag eller som present till pappa då du vill påminna honom om hur super han är.

Martinex är ett familjeföretag i flera generationer. Varumärket grundades 1986 av Risto och Tuula Muinonen och sedan 2001 drivs det av andra generationen. Sortimentet fokuserar på present- och hushållsartiklar, men även textilier, leksaker och spel. Köksprodukterna har ofta ett lekfullt uttryck med motiv av välkända figurer så som Pippi Långstrump och Mumin, vilka uppmuntrar även de små familjemedlemmarna att delta i matlagning och bak.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Table Top Stories

Se alla produkter
Lådor

Lådor från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Aida

Se alla produkter