Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad 47 cl Stål

Beställ Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad 47 cl Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad 47 cl Stål inom kategorin Termosmuggar.

Produktinformation

Rostfri termosmugg från Contigo, perfekt för dig på språng. Ståltermosen håller din dryck varm i fem timmar och kall i tolv timmar och locket har en vakuumisolerad autoseal-teknik som gör den 100% spillsäker och läckfri.

Finns i olika färger. Volym 470 ml. .

Se gärna också

WMF - Impulse Termomugg 35 cl Koppar -25%

Att dricka sitt kaffe på språng är ingen ovanlighet nuförtiden så varför inte göra det med stil? Impulse Termosmugg från WMF är ett praktiskt och hållbart alternativ. Med den kan du när som helst avnjuta din favoritdryck varm och dessutom ge den en individuell prägel. Detta börjar redan med designen. Formen på behållaren, med en volym på 0,35 liter, är modern, nästan puristisk. Dessutom kan man tack vare den smarta 360-graders öppningen avnjuta drycken från alla håll, samtidigt som risken att spilla minimeras. Och bäst av allt: Den dubbelväggade isolerande kärnan inuti de rostfria varianterna säkerställer att drycken håller samma temperatur – varm eller kall – i flera timmar.

Motion termosmugg finns i tre olika storlekar, denna är den minsta och rymmer 35 cl.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Wrendale Design

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Modern House

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Vintage

Se alla produkter
Askar

Askar från Hay

Se alla produkter