Sidan innehåller annonslänkar
Vintage

Vintage - Tekula i Nysilver

Kontrollera pris

Köp nu

Tekula i nysilver. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Vintage - Tekula i Nysilver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vintage - Tekula i Nysilver inom kategorin Tesilar.

Läs mer...
Kategori: Tesilar
Artikelnummer: 133422
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Äggkoppar

Äggkoppar från Aida

Se alla produkter
Jumbomuggar

Jumbomuggar från Kerstin Tillberg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.

Hoj

Hoj kan även vara ett slanguttryck för cykel eller motorcykel.Hoj, ett omkring 20 meter långt, flatbottnat fartyg, som under 1500- och 1600-talen användes att föra gods och passagerare på kortare resor längs Englands och Nederländernas kuster. Den engelska hojen var tacklad med endast en mast och hade storseglet försett med bom.

Bamse

Bamse är en svensk tecknad barnserie skapad av Rune Andréasson. Den första serien om Bamse kom 1966, och 1973 fick serien sin egen tidning. Bamse finns även i bland annat filmer och bilderböcker. 2014 kom Bamse för första gången som långfilm på bio. Bamse är en liten brunbjörn som blir världens starkaste när han äter Farmors dunderhonung. Övriga centralgestalter i serien är den lättskrämde kaninen Lille Skutt och den kloke sköldpaddan Skalman. De bor på tre kullar, och Bamses gamla Farmor bor på den högsta och smalaste av dem, Höga Berget. Rune Andréasson inspirerades av kullarna från Taormina på Sicilien under ett besök i mars 1963, och till Höga Berget från den närliggande byn Castelmola.Charlotta Borelius är (2016) chefredaktör för tidningen. Bamse vann 2017 titeln Årets tidskrift, tilldelad av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter, med motiveringen att de utfört folkbildningsarbete riktat mot falska nyheter och källkritik.

10

10 (X) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.