Chamois - Stripe Servett Lin 50x50 cm 2-pack Grå

Jämför produkt Chamois - Stripe Servett Lin 50x50 cm 2-pack Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Stripe Servett Lin 50x50 cm 2-pack Grå i kategorin Textilservetter här hos oss.

Produktinformation

Vacker och klassisk servett i hållbart lin som är den perfekta avslutningen på din dukning. Kommer i två-pack med handtryckt mönster.

Svenska Chamois skapar textilier utifrån traditionella metoder i en modern tolkning. .

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Lin Servett 45x45 cm Randig -25%

Servett 45x45 cm från Tell Me More Interiors tillverkad i mjukt stentvättat frankst linne. Att duka med servetter lyfter du din dukning till nya höjder. För en exklusiv känsla till finmiddagen eller när du vill ha lite mer guldkant i vardagen. Välj mellan flera olika färger och mixa och matcha för att variera din dukning efter tycke och smak.

Lin har en bra absorptionsförmåga, torkar snabbt och är slitstark vilket gör det ett utmärkt material i en servett. Linneservetter ger en rustik känsla och tål att användas om och om igen då linet blir vackrare och skönare med tiden. Föredrar du en lätt skrynklig och mjuk servett rekommenderar vi att låta den hängtorka till nästan helt torr och då torktumla den ett par minuter. Tvätta gärna i lägre temperaturer för miljöns skull. Linneservetten kan tvättas i max 60° och tål torktumling.

- 100% linne
- Stentvättat franskt linne

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Köksvågar

Köksvågar från Rosti

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Zwilling

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Kyocera

Se alla produkter
Mat  Dryck

Mat Dryck från YOGI TEA

Se alla produkter