Sidan innehåller annonslänkar

Toalettpapper Biohazard - 1-pack


Beställ Toalettpapper Biohazard - 1-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Toalettpapper Biohazard - 1-pack inom kategorin Till Badrummet.

Produktinformation

Du har säkert också upplevt hur luften i badrummet liksom förtätas ibland, kanske efter att du eller någon i familjen har ätit riktigt kryddstark mat? Om du vill ge bort? .

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Gadgets

För andra betydelser, se Gadget (olika betydelser).Gadgets var en pryltidskrift från Hjemmet Mortensen AB. Tidningen har fått sitt namn efter det engelska ordet "gadget" som betyder "pryl". Innan tidningen hette Gadgets hette den Gadget. Vid årsskiftet 2006-2007 gick Gadgets samman med systertidningen PC Hemma och bildade Din Teknik.