Gadget Master

Toalettpapper Radioactive Zone - 1-pack

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Toalettpapper Radioactive Zone - 1-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Toalettpapper Radioactive Zone - 1-pack i kategorin Till Badrummet här hos oss.

Produktinformation

Letar du present till Tjernobyl-fantasten eller bara någon som är förtjust i katastroffilmer? Då ska du ge bort detta snygga papper att pynta badrummet med. Pappret kan också? .

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Gadgets

För andra betydelser, se Gadget (olika betydelser).Gadgets var en pryltidskrift från Hjemmet Mortensen AB. Tidningen har fått sitt namn efter det engelska ordet "gadget" som betyder "pryl". Innan tidningen hette Gadgets hette den Gadget. Vid årsskiftet 2006-2007 gick Gadgets samman med systertidningen PC Hemma och bildade Din Teknik.