Sidan innehåller annonslänkar

Tipitält Barn


Jämför produkt Tipitält Barn online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tipitält Barn i kategorin Till Barn här hos oss.

Produktinformation

Önskar sig minstingen i familjen ett ordentligt sleepover-party med bästa vännerna? Skapa en drömlik kväll åt barnen med hjälp av små tält som de kan krypa? .

Från kunskapsbanken

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.