Sidan innehåller annonslänkar

Tillbehörskit Brandman


Jämför produkt Tillbehörskit Brandman online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tillbehörskit Brandman i kategorin Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Har du ett barn vars stora dröm är att bli en framgångsrik brandman som vill släcka bränder och rädda katter som tagit sig upp i höga träd och inte kan ta sig ner?? .

Från kunskapsbanken

Brandman

Brandman, äldre benämning brandsoldat, kallas en person verksam inom brandförsvar och räddningstjänst, huvudsakligen som baspersonal, detta till skillnad från brandingenjörer och brandchefer.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.