Sidan innehåller annonslänkar
Global

Global - GSF-17 Tournierkniv 6 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

GSF-17 från Global Classic är en liten följsam skalkniv, smidd ur ett enda stycke. Knivens svängda blad gör att den är perfekt till att skala rundade frukter och grönsaker med. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. GSF står för Global Small Forged och är de mindre smidda knivarna.


Beställ Global - GSF-17 Tournierkniv 6 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - GSF-17 Tournierkniv 6 cm inom kategorin Tournierknivar.

Kategori: Tournierknivar
Artikelnummer: 20048

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process

36

36 (XXXVI) var ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern.