Sidan innehåller annonslänkar

Yaxell - Gou Skinkkniv 25,5 cm


Beställ Yaxell - Gou Skinkkniv 25,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yaxell - Gou Skinkkniv 25,5 cm inom kategorin Trancherknivar.

Produktinformation

Lång och smal trancherkniv/skinkkniv ur Yaxells mycket exklusiva serie Gou, som fungerar utmärkt till såväl skinka och lax som till de hemmagjorda tårtbottnarna. "Gou" betyder ”den enastående” på japanska, vilket verkligen beskriver den här kniven som snabbt lär bli en favorit i köket! Knivens blad består av 101 lager damaskerat stål

Kärnan är gjord av slitstarkt SG2-stål och övriga stållager av ett mjukare, mer rosttåligt stål. Denna uppbyggnad ger knivbladet en rosttålig yta i kombination med en extremt skarp egg.

Det svarta handtaget är tillverkat i canvas-micarta. Materialet framställs av linneduk och specialplast, som pressas samman under högt tryck och hög temperatur.

Detta ger ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö. Handtaget är ihopsatt med hjälp av tre kraftiga nitar och har en avslutande knapp som ger kniven en skön balans i handen.