Sidan innehåller annonslänkar

Yaxell - Gou Trancherkniv 15 cm


Jämför produkt Yaxell - Gou Trancherkniv 15 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yaxell - Gou Trancherkniv 15 cm i kategorin Trancherknivar här hos oss.

Produktinformation

Trancherkniven är en liten favorit i knivblocket. När du tycker att kockkniven känns för stor och skalkniven känns för liten, då är allkniven ett bra val.

Du kan bland annat använda kniven till att hacka lök, chili, örter, mindre rotfrukter och frukter.Yaxell Gou är en enastående knivserie – bokstavligt talat. Namnet betyder ”den enastående” på japanska.

Knivbladet är uppbyggt av 101 lager damaskerat stål. Kärnan är gjord av slitstarkt SG2-stål och övriga stållager av ett mjukare, mer rosttåligt stål.

Det gör att knivarna är extremt vassa och håller skärpan länge. Som en extra finish är alla blad graverade med det japanska tecknet för Gou.

Hårdhetsgraden är 62–64 HRC.Knivhandtaget är tillverkat av svart micarta. Materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck.

Detta ger ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö. Handtaget är fastsatt med hjälp av tre kraftiga stålnitar.