Global

Global - GNM-11 Trancherkniv olivslipad oriental 21 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

GNM-07 från Globals orientaliska serie Ni är en trancherkniv som med fördel används för hantering och tranchering av kött, så väl rått som tillagat. Det långa smala bladet gör att kniven kan skära tunna, jämna skivor av både kött och fisk. Olivslipningen gör att livsmedlet du skär lättare släpper eggen. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge perfekt balans, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket!


Beställ Global - GNM-11 Trancherkniv olivslipad oriental 21 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - GNM-11 Trancherkniv olivslipad oriental 21 cm inom kategorin Trancherknivargafflar.

Kategori: Trancherknivargafflar
Artikelnummer: 79188
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process