Sidan innehåller annonslänkar

Shaker Blå

Jämför produkt Shaker Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Shaker Blå i kategorin Träning här hos oss.

Produktinformation

Miljövänlig shaker från Better You. Fri från miljöskadliga BPA och DEHP, plaster som förgiftar ekosystemet.

Filter ingår. Går att tvätta i diskmaskinen och är tätsäkrad från läckage.

Snygg och praktisk utformning och lätt att bära med sig. Häll i kosttillskott i pulverform och blanda med vatten eller mjölk, skaka om.

Träning från andra varumärken

Upp till 73% rabatt
Vattenflaska Blue Water

Träning från JOBOUT

Missa inga bra priser på Träning från JOBOUT.
Upp till 50% rabatt
Elektrolytpulver Mango Apelsin

Träning från PURENESS

Här har vi samlat Träning från PURENESS.
Upp till 30% rabatt
Native Caffeine

Träning från SUPERFRUIT

Missa inga bra priser på Träning från SUPERFRUIT.
Upp till 15% rabatt
Mabs Tåspridare

Träning från MABS

Missa inga bra priser på Träning från MABS.
Upp till 15% rabatt
L-Tyrosin 500 mg

Träning från SOLARAY

Utforska allt inom Träning från SOLARAY.
Upp till 15% rabatt
Life Sport L-Arginine

Träning från LIFE

Här har vi samlat Träning från LIFE.

Se gärna också

Vassleprotein Påse -20%

Här har du musklernas byggarbetare nummer ett! Proteiner är kroppens byggstenar. Det är proteinet som gör så att dina muskler byggs upp och underhålls. Varje gång du anstränger din kropp är du i behov av proteiner. Proteiner är oumbärliga, vilket innebär att det finns inget annat ämne eller molekyl som kan ta deras plats. Protein bidrar till att öka muskelmassan, samt bibehålla muskelmassa och normal benstomme. Holistic Vassleprotein är ett fullvärdigt protein som innehåller alla aminosyror, såväl essentiella som icke essentiella och i rätt balans. Vassleproteinet kommer uteslutande från nordiska gårdar och är dessutom utan sötningsmedel. För att göra proteinet extra lättsmält har vi tillfört matsmältningsenzymer . Matsmältningsenzymer förbättrar upptaget av proteiner och bryter ner laktos. För individer som är lite eller måttligt känsliga mot laktos kan produkten fungera bra. Vi har även lagt till solroslecitin som gör vassleproteinet mer lättupplösligt och krämigare. Krom är även tillsatt i Holistic Vassleprotein, vilket bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer. Visste du även att vassleprotein är perfekt för såväl din frukost som ditt mellanmål och din dessert? Blanda i vassleproteinet i din smoothie, i gröten, i vatten eller varför inte avnjuta den i ett gott bananbröd. Du kan enkelt ta med vassleproteinet i din träningsväska så väl som att ha det redo på ditt skrivbord på jobbet. Då är du alltid redo med ett resque-kit om blodsockret faller. Holistic vassleprotein finns i smakerna vanilj och choklad. Vill du ha kreativa tips på hur du kan använda Holistic vassleprotein, kika in på vår blogg. Där hittar du bland annat recept på jordgubbsfluff, chokladbollar och smoothiebowl med vårt proteinpulver .

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023