Sidan innehåller annonslänkar

Shaker Glas Svart

Beställ Shaker Glas Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Shaker Glas Svart inom kategorin Träning.

Produktinformation

Better You Shaker i glas ger en lite lyxigare känsla när du intar din proteinshake vid träningspasset på gymmet. Perfekt för dig som vill ha en lite snyggare flaska eller bara vill undvika plastprodukter.

Flaskan har ett gummiskydd runt glaset vilket gör den stöttålig. Använd för proteinshake , smoothies eller som vattenflaska på utflykten.

Träning från andra varumärken

Upp till 53% rabatt
Elektrolytpulver Mango Apelsin

Träning från PURENESS

Utforska allt inom Träning från PURENESS.
Upp till 29% rabatt
Shaker Svart

Träning från BETTER YOU

Här har vi samlat Träning från BETTER YOU.
Life Sport L-Arginine

Träning från LIFE

Missa inga bra priser på Träning från LIFE.
Inflamino

Träning från HOLISTIC

Se produkter inom Träning från HOLISTIC.
Chill Stressboll

Träning från JOBOUT

Här har vi samlat Träning från JOBOUT.

Se gärna också

Premium EAA Jordgubb Kiwi -20%

Premium EAA innehåller alla essentiella aminosyror som är byggstenar till protein samt rödbetspulver, L-Glutamin samt Vitamin B6 som bidrar till minskad trötthet och utmattning. Better You Premium EAA innehåller åtta essentiella aminosyror : Fenylalanin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Treonin, Tryptofan och Valin. Produkten innehåller även Glutamin som är en icke essentiell aminosyra som är vanligt förekommande i sporttillskott för muskelökning. Produkten är även berikad med rödbetspulver, Vitamin B6 och kokosvattenpulver för en så komplett produkt som möjligt för det hårda träningspasset. Vitamin B6 bidrar bland annat till att minska trötthet och utmattning. Aminosyror finns i de flesta livsmedel vi äter och är byggstenar för protein. Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan. Att aminosyrorna är essentiella innebär att de är livsnödvändiga och att de inte kan produceras i våra kroppar utan de måste tillföras via kosten. Framför allt genom att äta proteinrik mat så som fisk, kött, ägg, nötter och en del baljväxter. Premium EAA finns i två goda smaker. Vegangodkänd produkt Vitamin B6 bidrar till: normal protein- och glykogenomsättning. att minska trötthet och utmattning. att reglera hormonaktiviteten.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023