Traeger - Ranger 2 Go Grill portabel


Beställ Traeger - Ranger 2 Go Grill portabel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Traeger - Ranger 2 Go Grill portabel inom kategorin Träpelletsgrillar.

Produktinformation

Traegers portabla grill Ranger 2 Go är en kompakt pelletsgrill som är lätt att använda. Fyll behållaren med pellets och du är redo att grilla på några minuter.

Den här grillen är perfekt att ta med på campingen! Kräver elanslutning - Temperaturer mellan 75°C-230°C - "Håll varm"-funktion som håller maten varm på grillen tills det är dags att äta - Digital temperaturstyrning med en precision på +/-7°C (genomsnitt mätt över 1 timme) - Grillgaller i porslinsemaljerad stål - Grillyta 1187 cm² - Låsbart lock för säker transport - Pelletsbehållare med digital display för 3,6 kg pellets - Elförbrukning 300 watt de första 4 minuterna, därefter 50 watt per timme Tillbehör som medföljer - En stekplatta - En temperatur-probe (nål till termometer) Vikt 27 kg .

Från kunskapsbanken

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Goliath

För andra betydelser av Goliath, Goliat se Goliat (olika betydelser).Goliath var en tysk biltillverkare, som var verksam 1924-1961. Goliath ingick i Borgward-koncernen.