Trehjulingar

3 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Trehjulingar, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Trehjulingar. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Trehjulingar går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Trehjulingar

Hitta produkter inom kategorin Trehjulingar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Trehjulingar.

Trehjuling är ett fordon med tre hjul. Trehjulig cykel används av barn som inte har lärt sig att cykla på en vanlig tvåhjulig cykel. Oftast är pedalarna fast monterade på framhjulets axel. Pedaldrivna trehjulingar med kedja används för transporter eller för bättre balans. För transport av passagerare finns cykeltaxi (cykelriksha). Efter andra världskriget fanns det många motordrivna trehjulingar, bland annat en heltäckt Messerschmitt, där passageraren satt bakom föraren som styrde med motorcykelstyre och båda under en kabin som hämtats från ett av Messerschmitts jaktplan.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Smoby, Trehjuling Rosa