Eva Solo - Eva Solo Tvålbehållare Silikon Mörkgrå

Beställ Eva Solo - Eva Solo Tvålbehållare Silikon Mörkgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eva Solo - Eva Solo Tvålbehållare Silikon Mörkgrå inom kategorin Tvålar.

Produktinformation

Mjuk tvålbehållare i silikon som doserar tvål med ett enkelt tryck. Ställ den roliga tvåldispensern vid sidan av diskbänken eller handfatet.

Dispensern är lätt att fylla – dra bara av pipen och fyll på med antingen tvål eller diskmedel. Behållaren står stadigt på bordet då en inbyggd vikt i designen ser till att den alltid står vinklad. .

Se gärna också

Meraki - Home Presentask Handtvål Handkräm 275 ml Northern Dawn

Meraki Home Presentförpackning med Handtvål och Handkräm. Två flaskor i stilfull design som är vackra att ställa i badrummet eller köket. Flaskornas rena och enkla stil gör att de kommer bli en elegant duo som skapar en genomtänkt känsla.

Glädjen i att ge bort något som både är elegant och användbart, passa på att skämma bort någon i din närhet med Merakis set innehållande en mild och effektiv handtvål och en handlotion, båda är ekologiskt certifierade och kommer att lämna dina händer rena och mjuka.

Presentasken finns i 3 olika dofter att välja mellan;
- Harvest Moon - kaktusblomextraktet tillför en fräsch ton medan den ekologiska aloe veraen och olivbladet ger näring och återfuktar huden.
- Northern Dawn - härligt doftande av apelsin, patchouli och cederträ. Innehåller ekologisk aloe vera, mandelolja och kakaosmör som vårdar, återfuktar och mjukgör händerna .
- Tangled Woods - med ljuva dofter av lavendel, pepparmynta, timjan och sandelträ.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Posters

Posters från Kunskapstavlan®

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Nicolas Vahé

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från LIFE

Se alla produkter