Eva Solo - Eva Solo Tvålbehållare Silikon Svart

Jämför produkt Eva Solo - Eva Solo Tvålbehållare Silikon Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Eva Solo - Eva Solo Tvålbehållare Silikon Svart i kategorin Tvålar här hos oss.

Produktinformation

Mjuk tvålbehållare i silikon som doserar tvål med ett enkelt tryck. Ställ den roliga tvåldispensern vid sidan av diskbänken eller handfatet.

Dispensern är lätt att fylla – dra bara av pipen och fyll på med antingen tvål eller diskmedel. Behållaren står stadigt på bordet då en inbyggd vikt i designen ser till att den alltid står vinklad. .

Se gärna också

Rig-Tig - Pump-It Tvålpump 50 cl Svart -16%

Tvålpumpen Pump-It i svart med en volym på 50 cl från danska RIG-TIG.

Handhygien har fått ett rejält uppsving under de senaste åren och med tvålpumpen Pump-It som både är praktisk och elegant kan du och dina närmaste hålla händerna rena i stil. Med sin matta svarta färg och minimalistiska formgivning passar Pump-It-tvålpumpen in i de flesta badrums- och köksmiljöerna, och medföljer gör även en praktisk hållare som enkelt installeras på väggen precis där du behöver den. Tvålpumpen kan självklart också stå upp för sig själv, och vill du ta bort hållaren eller flytta runt den går det lätt som en plätt. Pump-It har en volym på 50 cl och fungerar lika väl med handdesinfektionsmedel och handlotion som med tvål.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Nybro Crystal

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Gefle

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Riedel

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Pyrex

Se alla produkter