Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - SÅLD "Vinranka" Karott med Lock

Jämför produkt Gefle - SÅLD "Vinranka" Karott med Lock online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - SÅLD "Vinranka" Karott med Lock i kategorin Ugnsformset här hos oss.

Produktinformation

Karott med lock ur serien "Vinranka" formgiven av Arthur Percy för Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Le Creuset - Heritage Rektangulär Form 19x15 cm Bamboo

Rektangulär form i stengods från Le Creuset och serien Heritage. Dess rektangulära form passar till alla slags ingredienser, vilket gör den mycket användbar i vardagen till både ugnsrostning, bakning, marinering och servering. Den har snäckformade handtag som gör den enkel och säker att greppa och flytta omkring, och de höga sidorna ger dig gott om plats för dina rätter.

Denna form är tillverkad av speciella leror som upprätthåller jämn temperatur och är mycket stark och hållbar. Tål temperaturer från -23 °C till +260 °C.

I Le Creusets sortiment finns i en mängd olika färger som blir färgstarka inslag i ditt kök. Välj utifrån just din stil och smak.

Detta är den minsta Heritage-formen med sin volym på 1 liter. Komplettera gärna med de större formarna för en bra och varierande bas för din matlagning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ugnsformset

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Julbelysning

Julbelysning från Smak Design

Se alla produkter
Vaser

Vaser från House Doctor

Se alla produkter
Lock

Lock från Demeyere

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Cooee

Se alla produkter