Caso - Vakuumförpackare FastVac 4000 Silver

Jämför produkt Caso - Vakuumförpackare FastVac 4000 Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Caso - Vakuumförpackare FastVac 4000 Silver i kategorin Vakuumförseglare här hos oss.

Produktinformation

Casos FastVac 4000 är en kraftig matförseglare som gör det enkelt att vakuumpacka kött, fisk, frukt och grönsaker för förvaring i kyl och frys. Det är även ett måste för sous vide-tillagningen! Vid vakuumförvaring förlängs matens hållbarhet avsevärt och du minskar därmed matsvinnet i vardagen

Med en vakuumförpackare är det även enkelt att marinera kött och fisk, eftersom vakuumfunktionen öppnar porerna i köttet och effektiviserar marineringen. Medföljer- En folierulle- 20 vakuumpåsar- Förseglar påsar och rullar med en maxbredd på 40 cm- Manuell inställning av styrka; lämplig till ömtåliga och mjuka råvaror- Digital display- Maximalt vakuum på -0,9 bar- Vakuumhastighet ca 20 L/minut- Integrerad kniv- Dubbla svetstrådar .

Se gärna också

Witt - Vakuumförseglare Premium Grå

Witts Premium Vakuumförseglare förseglar din mat med hjälp av vakuum och förlänger hållbarheten på dina matvaror med upp till fyra gånger längre hållbarhet och hjälper både din plånbok såväl som miljön. Minska matsvinnet och höj kvalité och smakupplevelse på samma gång.

Du kan enkelt marina kött och grönsaker och imponera i köket tillsammans med din Sous Vide. Witts Premium Vakuumförseglare finns i färg mörk grå och vit är en av många produkter ur Witts Premium Serie.

Med hjälp av en vakuumförseglare i kombination med din Sous Vide kan du få dina rätter betydligt mörare, smakfullare och fylligare. Du kan tillaga din mat med fullständig kontroll och konstant temperatur vilket kommer ge idealisk effekt. Witts Premium Vakuumförseglare styrs manuellt, vilket gör den exemplarisk till marinerat kött, då vätskan inte skadar svetsningen.

Du kan även ha stor användning av en vakuumförseglare i sig själv och behöver nödvändigtvis inte använda den i kombination med en Sous Vide.

Ta hjälp av din vakuumförseglare för att marina kött och grönsaker eller förvara dina råvaror i vakuumpåsarna för att förlänga hållbarheten och hålla din mat fräsch.

Ett hett tips är även att använda vakuumförsegling när du gör dina egna färdigrätter!Laga din favoriträtt, snacks eller dessert och förpacka den med hjälp av din vakuummaskin. Förvara i kyl eller frys och sedan har en perfekt färdigrätt redo när du blir hungrig.

Witts Premium Vakuumförseglare levereras tillsammans 5 vakuumpåsar (20x30) och 1 vakuumfolierulle (20x200). Den har en effekt på 110 Watt och 220 Volt och förseglingstiden tar endast cirka 6–10 sekunder.

Kombinera Vakuumförseglaren med Witts Sous Vide för ultimat användning och fyll på med vakuumpåsar vid behov.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Lampor hängande

Lampor hängande från Eva Solo

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Rory Dobner

Se alla produkter
Ramar

Ramar från Georg Jensen

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Denby

Se alla produkter