Caso - Vakuumförpackare FastVac 4004 Svart

Beställ Caso - Vakuumförpackare FastVac 4004 Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Caso - Vakuumförpackare FastVac 4004 Svart inom kategorin Vakuumförseglare.

Produktinformation

Casos FastVac 4004 är en kraftig matförseglare som gör det enkelt att vakuumpacka kött, fisk, frukt och grönsaker för förvaring i kyl och frys. Det är även ett måste för sous vide-tillagningen! Vid vakuumförvaring förlängs matens hållbarhet avsevärt och du minskar därmed matsvinnet i vardagen

Se gärna också

Foodsaver - Vakuumpackare Mini VS1199X -25%

Vakuumpackare Mini från FoodSaver är en mindre, handhållen och praktisk vakuumpackare som med endast ett knapptryck vakuumförseglar och därmed håller matresterna fräscha upp till 5 gånger längre. Vakuumpackare Mini behöver inte kopplas till ett eluttag för att fungera och den är uppladdningsbar vilket gör att den kan användas lika mycket hemma som utomhus.

Vakuumpackaren kan användas till förvaring av matrester; genom att använda vakuum vid förseglingen kommer maten, smaken och färskheten bibehållas längre än med traditionella metoder. En vakuumförseglad påse tar även upp mycket mindre plats i kyl och frys vilket tillåter mer plats för förvaring. Vid marinering av kött eller grönsaker kan vakuumpackaren även här stå till tjänst, fyll en zip-påse med marinad och råvara, sug sedan ut luften med vakuumpackaren och låt påsen vila i kylen innan tillagning. Vakuumförpackaren fungerar även självklart att använda när det ska lagas sous vide.

Vakuumpackaren går utmärkt att ta med när det är dags för semester i sommarstugan, julfirande i fjällen eller på båtsemestern. En laddning på 24 timmar räcker till hela 100 vakuumförseglingar och ser till att pålägg, matrester, sallader och mycket mer får förlängd hållbarhet. Vakuumpackaren Mini är kompatibel med alla Fresh Containers och zip-påsar från FoodSaver.

- Sladdlös och uppladdningsbar
- Praktisk och enkel att använda
- Ett dygns laddning räcker till 100 förseglingar

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Shotglas

Shotglas från Edward Blom

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Klean Kanteen

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Eva Solo

Se alla produkter
Diskdukar

Diskdukar från Cult Design

Se alla produkter