Caso - Vakuumförpackare VC10 Silver

Beställ Caso - Vakuumförpackare VC10 Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Caso - Vakuumförpackare VC10 Silver inom kategorin Vakuumförseglare.

Produktinformation

Casos VC10 är en automatisk matförseglare som gör det enkelt att vakuumpacka kött, fisk, frukt och grönsaker för förvaring i kyl och frys. Det är även ett måste för sous vide-tillagningen! Vid vakuumförvaring förlängs matens hållbarhet avsevärt och du minskar därmed matsvinnet i vardagen

Se gärna också

Caso - Vakuumförpackare VC100 Silver -25%

Caso Vakuumförpackare VC100 Silver är en utmärkt vän i köket för dig som tycker om att bli kreativ med din Sous vide. Det finns många fördelar med vakuumförslutning av mat och oavsett om du är en mästare i köket så brukar denna lilla maskin bli en riktig favorit att ha hemma.

Caso Vakuumförpackare VC100 erbjuder elektronisk temperaturkontroll, helautomatisk vakuumprocess och tätning. Den har en avtagbar vakuumkammare och du kan variera mellan olika storlekar på vakuumpåsarna, upp till max rullbredd 30 cm.Genom vakuumförslutning förlängs livstiden på dina matvaror med upp till åtta gånger längre hållbarhet och hjälper både din plånbok såväl som miljön. Minska matsvinnet och höj kvalité och smakupplevelse på samma gång.

Tillskillnad från Caso Vakuumförpackare VC9 Silver vilket är deras enklare variant av vakuumförpackare är denna perfekt för marinering av kött. Genom att reglera vakuumstyrkan kan du även vakuumpaketera känsligare råvaror som exempelvis fisk.

Maskinen är även ett smidigt verktyg att använda på egen hand för att göra egna färdigrätter, mellanmål till barnen eller förvara dina färska råvaror. Genom vakuumförslutning minimeras chansen att dina frukter och grönsaker blir torra och missfärgade.

Caso Vakuumförpackare är även ett perfekt verktyg för dig som gillar organisering och behöver mer utrymme i kyl och frys då vakuumförpackning märkbart minskar förpackningsutrymmet och fungerar utmärkt både kylt och fryst.

Maskinen levereras med 10 st foliepåsar och en slang till extern vakuumbehållare.

Letar du efter en enklare variant av vakuum förpackare rekommenderar vi dig att kolla in Caso Vakuumförpackare VC9 Silver istället, artikelnummer: 131191.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Continenta

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Aida

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Victorinox

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Gustavsberg

Se alla produkter