Cooee - Gry Värmeljushållare Klar

Beställ Cooee - Gry Värmeljushållare Klar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Gry Värmeljushållare Klar inom kategorin Värmeljushållare.

Produktinformation

Gry värmljushållare från Cooee Design. Produktserien Gry är gjorda i munblåst glas vilket gör varje produkt unik.

Serien innehåller vaser i tre storlekar samt ljushållare, alla i tre olika färgkombinationer. Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Magnor - Iglo Ljuslykta / Vas 15 cm Ash Black

Iglo Ljuslykta eller Vas, designad av de norska paret Knut & Kjarta, tillverkade i ett munblåst glas av erfarna glasblåsare med långa traditioner inom hantverket.

Iglo har en organisk form av ett isblock där ljuset reflekteras i de släta ytorna beroende på hur ljuset faller. Inspirerad av den nordiska vintern, en solnedgången i ett fruset arktiskt landskap, finns Iglo i två mörka toner och en mer gyllene accent.

Iglo är en stämningsfull serie som kan användas både som vaser eller ljuslyktor, ensamma eller i kombination med varandra. Eftersom serien är munblåst är inte den ena produkten den andra helt lik utan alla har ett unikt uttryck och har Knut & Kjartans karaktäristiska signum i botten som ett bevis på gott hantverk och genuint varumärke.

Iglo finns i storlekarna small 9 cm, medium 15 cm och large 22 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Kähler Design

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Iittala

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Stoppare

Stoppare från Coravin

Se alla produkter