Cooee - Gry Värmeljushållare Smoke

Jämför produkt Cooee - Gry Värmeljushållare Smoke online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Gry Värmeljushållare Smoke i kategorin Värmeljushållare här hos oss.

Produktinformation

Gry värmljushållare från Cooee Design. Produktserien Gry är gjorda i munblåst glas vilket gör varje produkt unik.

Serien innehåller vaser i tre storlekar samt ljushållare, alla i tre olika färgkombinationer. Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Georg Jensen - Bernadotte Ljusstake 14 cm -18%

Ljushållaren Bernadotte från Georg Jensen är framtagen med inspiration från Sigvard Bernadottes fantastiska designs. Ett tydligt Art Deco-inspirerat spårmönstret präglar dess blanka yta samtidigt som den är ett praktexemplar av modern skandinavisk design vilket återspeglas i den minimalistiska formen. En inredningsdetalj som hjälper att lysa upp i mörkret och reflekterar ljuset vackert.

Ljushållaren presenterar vackert ett kronljus men om du vänder den upp och ner kan du även använda den med ett värmeljus. En funktionell och läcker ljushållare som går i Bernadottes anda.

Sigvard Bernadotte var en av de första Georg Jensen ingick ett designsamarbete med och var inte bara en skicklig formgivare utan även prins i den svenska kungafamiljen. Hans innovativa, funktionella och vackra formgivningar har idag kommit att bli klassiker och återfinns i otaliga hem.

Ljushållaren Bernadotte är tillverkad i rostfritt stål med blankpolerad yta som glänser fint. Den står vackert för sig själv men är lika fin att kombinera med de andra Bernadotte ljushållarna i olika höjder.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Nicolas Vahé

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Vintage

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Kosta Boda

Se alla produkter