Gejst - Molekyl Värmeljus Magnetkulor 4,3 cm Mässing

Beställ Gejst - Molekyl Värmeljus Magnetkulor 4,3 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gejst - Molekyl Värmeljus Magnetkulor 4,3 cm Mässing inom kategorin Värmeljushållare.

Produktinformation

Ljuslyktan Molekyl från Gejst är en magnetisk ljuslykta i unik design som för tankarna till de små beståndsdelar som bygger upp vårt universum. Molekyl består av ett metallrör med en magnet och hela 50 metallkulor i två olika storlekar.

Du skapar enkelt din egen personliga design på Molekyl genom att justera kulorna och arrangera dem så som du vill ha dem. Oändliga variationsmöjligheter erbjuds genom att kulorna kan fästas på alla rörets sidor.

För förhöjd effekt kan flera ljuslyktor och ljusstakar kombineras. Den starka magneten gör att du till och med kan sätta ljuslyktan på en hylla och fästa metallkulor under hyllplanet.

Låt din kreativa sida blomstra med den här lekfulla och nytänkande ljuslyktan i hemmet. Finns i olika fina färger att välja mellan. .

Se gärna också

Magnor - Iglo Ljuslykta / Vas 9 cm Ash Black -50%

Iglo Vas eller Ljuslykta är designad av de norska paret Knut & Kjarta, tillverkade i ett munblåst glas av erfarna glasblåsare med långa traditioner inom hantverket.

Iglo har den organiska formen av ett isblock där ljuset reflekteras vackert i de släta ytorna beroende på hur ljuset faller. Inspirerad av den nordiska vintern, en solnedgången i ett fruset arktiskt landskap, finns Iglo i två mörkare toner och en mer gyllene.

Iglo är en stämningshöjande serie som kan användas både som ljuslyktor eller vaser, ensamma eller i en harmonisk kombination med varandra. Eftersom serien är munblåst är inte den ena produkten den andra helt lik utan alla delar har ett unikt uttryck och har Knut & Kjartans karaktäristiska signum i botten som ett bevis på gott hantverk och genuint varumärke.

Iglo finns i storlekarna small 9 cm, medium 15 cm och large 22 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Värmeljushållare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Thomas

Se alla produkter
Trancherknivar

Trancherknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Ironwood Gourmet

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Table Top Stories

Se alla produkter