Sidan innehåller annonslänkar
& klevering

& klevering - Poppy Ask 18 cm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Med sin härligt röda färg och vackra vallmoform blir denna ask ett glatt blickfång i varje rum. Fyll den med godsaker som kakor eller godis eller använd som praktisk förvaring till småsaker du behöver ha nära till hands. Fungerar utmärkt till förvaring av badrumsartiklar eller ställ den i hallen för att lägga nycklarna i.


Jämför produkt & klevering - Poppy Ask 18 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten & klevering - Poppy Ask 18 cm i kategorin Vaser dekoration här hos oss.

Kategori: Vaser dekoration
Artikelnummer: 128785
Visa fler

Från kunskapsbanken

Askar

Askar (Fraxinus) är ett släkte i familjen syrenväxter som består av cirka 60 arter. De förekommer vanligen i tempererade och subtropiska områden på norra halvklotet. Arterna i asksläktet är till största delen träd, såsom asken, och mer sällan buskar. De är oftast lövfällande, mer sällsynt städsegröna. Bladen är parbladiga, motsatta eller kransställda. Blomställningen är en sammansatt klase, toppställd eller i de övre bladvecken på årsgammal ved. Blommor små, enkönade eller tvåkönade. Kronan är vit till gulvit, eller saknas helt.