Sidan innehåller annonslänkar
& klevering

& klevering - Sunflower Ask 18,5 cm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Ask från &klevering som piggar upp med sina glada färger och sin härliga solrosform. Fyll den med godsaker som kakor och godis eller använd som praktisk förvaring av viktiga små ting som du behöver ha nära till hands. Fungerar utmärkt till förvaring av badrumsartiklar eller ställ den i hallen för att lägga nycklarna i.


Beställ & klevering - Sunflower Ask 18,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten & klevering - Sunflower Ask 18,5 cm inom kategorin Vaser dekoration.

Kategori: Vaser dekoration
Artikelnummer: 128784
Visa fler

Från kunskapsbanken

Askar

Askar (Fraxinus) är ett släkte i familjen syrenväxter som består av cirka 60 arter. De förekommer vanligen i tempererade och subtropiska områden på norra halvklotet. Arterna i asksläktet är till största delen träd, såsom asken, och mer sällan buskar. De är oftast lövfällande, mer sällsynt städsegröna. Bladen är parbladiga, motsatta eller kransställda. Blomställningen är en sammansatt klase, toppställd eller i de övre bladvecken på årsgammal ved. Blommor små, enkönade eller tvåkönade. Kronan är vit till gulvit, eller saknas helt.