Sidan innehåller annonslänkar
Arabia

Arabia - Huvila Vas 19 cm

529 kr 371 kr-30%
Kontrollera pris

Köp nu

Vacker vas som passar både blomstrande buketter och en enkel, avskalad kvist. Låt den pryda bord eller fönsterbräda för en hemtrevlig känsla. Skapa ett fint arrangemang tillsammans med den något lägre modellen, samt andra delar som också ingår i serien.

Heini Riitahuhta är en finsk formgivare och keramiker som tog fram denna fina serie Huvila, vilket betyder villa på finska. Riitahuhta har skapat många blommönster för Arabia med sin distinkta stil, Huvila kom ut 2017. Heini fick inspiration från sin barndoms somrar när hon besökte sin farmor och inspirerades av känslan av hennes lusthus. I trädgården där fanns en massa blommor, men framförallt en vildros som Heine hämtat inspiration från till detta vackra rosa blommönstret. Det handritade mönstret skickar tankarna tillbaka till 1920-talet och är inbjudande och romantiskt.


Jämför produkt Arabia - Huvila Vas 19 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arabia - Huvila Vas 19 cm i kategorin Vaser dekoration här hos oss.

Kategori: Vaser dekoration
Artikelnummer: 120417
Visa fler

Från kunskapsbanken

Väska

En väska är en bärbar behållare skapad för att underlätta förflyttning av olika typer av objekt. Ofta är väskor konstruerade för att bäras av en person, men det finns även väskor som sätts fast på fordon eller bärdjur, som sadelväskan.