Sidan innehåller annonslänkar
Georg Jensen

Georg Jensen - Duo Vas 10,5 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Georg Jensens designteam arbetar hela tiden med att bevara Georg Jensens rika designarv samtidigt som man skapar nya och spännande produkter med en modern känsla. Duokollektionen togs fram 2019 och är ett framstående exempel på deras arbete.


Jämför produkt Georg Jensen - Duo Vas 10,5 cm online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Georg Jensen - Duo Vas 10,5 cm i kategorin Vaser dekoration här hos oss.

Kategori: Vaser dekoration
Artikelnummer: 310056
Visa fler

Från kunskapsbanken

Väska

En väska är en bärbar behållare skapad för att underlätta förflyttning av olika typer av objekt. Ofta är väskor konstruerade för att bäras av en person, men det finns även väskor som sätts fast på fordon eller bärdjur, som sadelväskan.

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning