Sidan innehåller annonslänkar
Vintage

Vintage - Vas Italien

Kontrollera pris

Köp nu

Italiensk vas märk "Italy 20" från 1970-tal. Proveniens Gustav Broström. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Vintage - Vas Italien online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vintage - Vas Italien i kategorin Vaser limiterat här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vaser limiterat
Artikelnummer: 133236
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fat unikat

Fat unikat från Rörstrand

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Breville

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kaffebryggare

En kaffebryggare är en hushållsmaskin som bereder kaffe. Typiskt består det av en kanna, en värmeplatta och en vattenbehållare med uppvärmningsanordning. Vattnet hettas upp och får droppa över det malda kaffet som ligger i ett kaffefilter som placerats över kannan. Det färdiga kaffet rinner ner i kannan i väntan på servering. Kaffebryggare är vanliga på kontor, ofta då i form av större automater som kan tillreda många sorters drycker. Ibland används även ordet "kaffemaskin" om kaffebryggare, detta är inte lika vanligt, men lika korrekt, även om "kaffemaskin" ofta används som ett samlingsnamn för alla typer av apparater som framställer kaffedrycker.[källa behövs]