Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Frodig Vas 20 cm Brun

Jämför produkt Cooee - Frodig Vas 20 cm Brun online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Frodig Vas 20 cm Brun i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Frodig Vas från Cooee Design i matt och mjuk finish, perfekt till favoritblomman. Varje vas är handgjord och handmålad, vilket gör varje produkt unik.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 11,5x28 cm Klar

Från Magnor och serien Symre kommer denna vas i munblåst glas, designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas och blir ett stiligt inslag i ditt hem. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den höga varianten på 28 cm. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Pols Potten

Se alla produkter
Tofflor och inneskor

Tofflor och inneskor från ALWERO

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Louise Roe Copenhagen

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Marimekko

Se alla produkter