Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Isla Vas 32 cm Svart

Beställ Cooee - Isla Vas 32 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Isla Vas 32 cm Svart inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Vasen Isla känns som en skultpur med de böljande formerna som ger vasen ett mjukt och nästan organiskt uttryck De små skarpa inbuktningarna bryter av fint och skapar en spännande effekt. Vasen har karaktär och kommer att bli en skön kontrast mot en ljuv bukett blommor.Tillsammans med formgivare Hanna Heino har Cooee Design tagit fram en collection skulpturala vaser som för tankarna till havet och naturen.

De organiska formerna kompleteras med den silkeslena ytan Cooee gjort sig kända för. Isla finns i kulörerna svart och linne samt i en mindre och en större modell"Undervattenslivet i havet har varit en oändlig inspiration sedan första gången jag hade möjlighet att se det.

Se gärna också

Magnor - Skyline Lux Vas 10x30 cm Klar

Skyline Lux är från norska Magnor är en elegant och vacker vas från den populära Skyline-serien. Skyline Lux är handgjord och munblåst av erfarna glasblåsare och formgivaren är den välkände inrednings- och möbeldesignern Halvor Bakke.

Halvor har hämtat sin inspiration från sina resor runt om i världen. Skyline blev ett naturligt namn efter en resa till Shanghai där han satt på 43:e våningen, tittade ut över staden och fascinerades av alla ljus. Han gav Skyline ett stramt, rent och maskulint uttryck som en illusion av stadens rena linjer. Den exklusiva handpolerade ytan skapar en sofistikerad och lite dramatisk känsla.

I serien ingår även andra delar, fina att mixa och matcha för ett snyggt arrangemang.

Vasen är 30 cm hög och 10 cm bred.
Handdiskas.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Martinex

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Citronelles

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Gustavsberg

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Sthål

Se alla produkter