Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Tulipa Vas 20 cm Sand

Beställ Cooee - Tulipa Vas 20 cm Sand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Tulipa Vas 20 cm Sand inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Tulipa vas från Cooee Design, perfekt till favoritblomman. Vasen har en matt, mjuk yta, som också har blivit ett kännetecken för varumärket.

Varje vas är handgjord och handmålad, vilket gör varje produkt unik. Vasen är vacker att kombinera med våra brickor, ljusstakar och andra artiklar i Living sortimentet där alla färger harmonierar med varandra. .

Se gärna också

Magnor - Skyline Lux Vas 10x30 cm Kolgrå

Skyline Lux är från norska Magnor är en elegant och vacker vas från den populära Skyline-serien. Skyline Lux är handgjord och munblåst av erfarna glasblåsare och formgivaren är den välkände inrednings- och möbeldesignern Halvor Bakke.

Halvor har hämtat sin inspiration från sina resor runt om i världen. Skyline blev ett naturligt namn efter en resa till Shanghai där han satt på 43:e våningen, tittade ut över staden och fascinerades av alla ljus. Han gav Skyline ett stramt, rent och maskulint uttryck som en illusion av stadens rena linjer. Den exklusiva handpolerade ytan skapar en sofistikerad och lite dramatisk känsla.

I serien ingår även andra delar, fina att mixa och matcha för ett snyggt arrangemang.

Vasen är 30 cm hög och 10 cm bred.
Handdiskas.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Elvispar

Elvispar från KitchenAid

Se alla produkter
Fat unikat

Fat unikat från Vintage

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Serax

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Dexam

Se alla produkter