Sidan innehåller annonslänkar
Vintage

Vintage - Vas i Blått Glas

Kontrollera pris

Köp nu

Vas i blått glas med dekor av blommor.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Vintage - Vas i Blått Glas online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vintage - Vas i Blått Glas i kategorin Vaser här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vaser
Artikelnummer: 142120
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Sagaform

Se alla produkter
Kittlar

Kittlar från Le Creuset

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bränsle

Ett bränsle är en substans som genom förbränning eller annan process kan omvandlas så att användbar energi frigörs. Den vanligaste processen är förbränning, men den kan också vara en annan kemisk reaktion eller en kärnreaktion, såsom fission eller fusion. För att ett bränsle ska vara användbart måste energin kunna utnyttjas på ett ekonomiskt och tekniskt möjligt sätt. Energin i ett bränsle måste även kunna lagras under en för ändamålet rimlig tid, och ofta måste energin även produceras så att den kan omvandlas till arbete. Bränslen kan bland annat användas för byggnadsuppvärmning, matlagning, elektricitetsproduktion och som drivmedel.