Adexi

Adexi - Mumin New Romance Vattenkokare Friendship 0,8 L

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Vattenkokare från Adexi med ett lekfullt motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Kannan är tillverkad i glaserad keramik och har ett motiv med Mumintrollet och Snusmumriken vid en lägereld. Volym 0,8 liter. - Invändig vattennivåmätare - Automatisk avstängning - 360°-botten - 1750 watt Serien New Romance kännetecknas av sin klassiska design och höga kvalitet och kommer att bli en favorit i köket i många år framöver. Matcha gärna med andra Muminfavoriter!


Jämför produkt Adexi - Mumin New Romance Vattenkokare Friendship 0,8 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adexi - Mumin New Romance Vattenkokare Friendship 0,8 L i kategorin Vattenkokare här hos oss.

Kategori: Vattenkokare
Artikelnummer: 123096
Visa fler

Från kunskapsbanken

New

New är ett musikalbum av Paul McCartney. Albumet, som är hans sextonde studioalbum, utgavs den 14 oktober 2013 av skivbolaget Hear Music. Det var hans första album sedan 2007 års Memory Almost Full där alla låtar var nyskrivna. Inför albumet kunde McCartney inte bestämma sig för vilka av de fyra producenterna Mark Ronson, Ethan Johns, Paul Epworth och Giles Martin han skulle använda sig av, och han valde istället att ta med låtar producerade av dem alla.

Vattenkokare

En vattenkokare är en elektrisk apparat för att koka upp vatten för tillredning av heta drycker, som kaffe och te. Vattenkokare finns i många modeller av många tillverkare. Historiskt kan ordet "vattenkokare" beläggas i svenskan sedan 1872.