Alessi

Alessi - SÅLD Vattenkokare "Il Bollitore" Alessi

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Vattenkokare "il Bollitore" formgiven av Richard Sapper för Alessi. Bruksanvisning samt 2 st extra visslor medföljer. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Alessi - SÅLD Vattenkokare "Il Bollitore" Alessi på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Alessi - SÅLD Vattenkokare "Il Bollitore" Alessi inom kategorin Vattenkokare.

Kategori: Vattenkokare
Artikelnummer: 123148
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vattenkokare

En vattenkokare är en elektrisk apparat för att koka upp vatten för tillredning av heta drycker, som kaffe och te. Vattenkokare finns i många modeller av många tillverkare. Historiskt kan ordet "vattenkokare" beläggas i svenskan sedan 1872.

Barnfilm

En barnfilm är ett samlingsnamn som ofta används för att klassificera en film som främst är riktad för barn och ungdomar. Många västerländska animerade filmer, till exempel från Disney, är klassade som barnfilmer. En tidig framgångsrik svensk barnfilmen var Barnen från Frostmofjället (1945).