Chef & Sommelier - Sublym Rödvinsglas Allround 60 cl 6-pack

Jämför produkt Chef & Sommelier - Sublym Rödvinsglas Allround 60 cl 6-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chef & Sommelier - Sublym Rödvinsglas Allround 60 cl 6-pack i kategorin Vinglas här hos oss.

Produktinformation

Sublym Rödvinsglas från Chef & Sommelier är ett riktigt allroundglas med en smal form, en lång, tunn fot och bländande glas.Sublyme kollektionen är med sin harmoniska och delikata siluett perfekt att använda vid alla tillfällen, både vardags och till fest men även till alla sorters viner. .

Se gärna också

Riedel - Vinum Daiginjo/Sake Glas -15%

Daiginjo/Sake Glas är ett högklassigt vinglas ur Riedels populära glasserie Vinum. Det är särskilt framtaget för den japanska risdrycken sake. Sake kallas ofta felaktigt för risvin eller risbrännvin, men tillverkningsmetoden påminner snarare om ölbryggning.

På japanska heter drycken nihonshu och kan variera mellan torr och söt. Drycken passar bra till sushi och annan umamirik mat som lagrad ost eller simpla fisk- och skaldjursrätter.

Sakeglaset lyfter fram de bästa egenskaperna i en god daiginjo-sake och hest ska drycken serveras lätt kyld för bäst smakupplevelse.

Riedel Vinum Daiginjo/Sake Glas levereras i ett en pack och rymmer 38 cl.

Riedels vinglas tillverkas av kristallglas vilket betydligt förlänger deras livslängd. Känn dig även trygg då detta glas även ingår i Cerveras Glasgaranti.

Vi på Cervera tycker att glas är till för att användas, därför erbjuder vi våra medlemmar 2 års garanti på alla glas på fot. Går ditt glas sönder får du ett nytt av oss, helt utan kostnad. För att använda garantin besöker du någon av våra butiker, tar med ditt kvitto och foten till det trasiga glaset. Om du har beställt glaset via cervera.se gör du antingen enligt ovan eller kontaktar vår kundservice samt bifogar ditt ordernummer och bild på det trasiga glaset.* Är du inte redan medlem, så blir du det enkelt på vår hemsida eller genom att besöka någon av våra butiker.

*Gäller samtliga glas på fot. Det aktuella glaset måste finnas i leverantörens aktuella sortiment för att garantin ska gälla.

Detta glas går att diska i diskmaskinen under förutsättningar att dem diskas separat i ett vinglas ställ.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skulpturer

Skulpturer från Mitt & ditt

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Brödformar

Brödformar från Guardini

Se alla produkter
Burkar Servering

Burkar Servering från Rörstrand

Se alla produkter