Chef & Sommelier - Sublym Vitvinsglas 35 cl 6-pack

Beställ Chef & Sommelier - Sublym Vitvinsglas 35 cl 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier - Sublym Vitvinsglas 35 cl 6-pack inom kategorin Vinglas.

Produktinformation

Vitvinsglas ur Chef & Sommeliers serie Sublym i elegant utförande. Med en smal form och lång, tunn fot som förhöjer utttrycket ytterligare.I Sublyme serein hittar du även rödvinsglas, champagneglas och en karaff så att du kan duka både elegant och enhetligt.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Vitvinsglas 45 cl Klar

Vitvinsglas från norska Magnor. Glaset kommer från serien Tokyo Wine och är formgiven av Simen Staalnacke, en av Norges mest populära och erfarna designers, välkänd från media och flera olika TV-program.

Tokyo Wine är en elegant glasserie, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik. Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KannorBringare

KannorBringare från Vintage

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Zwiesel

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Spiegelau

Se alla produkter