Sidan innehåller annonslänkar
Vintage

Vintage - Vinglas i Rökfärgat Glas

Kontrollera pris

Köp nu

Vinglas i rökfärgat glas på bärnstensfärgad fot.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Vintage - Vinglas i Rökfärgat Glas online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vintage - Vinglas i Rökfärgat Glas i kategorin Vinglas här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vinglas
Artikelnummer: 138706
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Mattork

Mattork från Emerio

Se alla produkter
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Orrefors

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Förband

Förband kan vara Förband (militär) – en enhet organiserad för en viss uppgift i krig eller fred Förband (musik) (uttalas med betoning på första stavelsen) – en musikgrupp eller -artist som uppträder före huvudevenemanget Förband – inom sjukvård, för att skydda eller stödja en skadad kroppsdel, se Bandage Förband (skogsbruk) – medelavstånd mellan träd eller plantor i ett planterat bestånd Förbandsteknik – en sammanfogning av två beståndsdelar i en teknisk anordning Murförband – olika tekniker för att ordna stenarna i en mur

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Dino

Dino är Jessica Folckers andra album. Det släpptes den 26 oktober 2000. To be able to love blev en hit.