Sidan innehåller annonslänkar

Zalto - Denk'Art Champagneglas 2-pack 22 cl

Jämför produkt Zalto - Denk'Art Champagneglas 2-pack 22 cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zalto - Denk'Art Champagneglas 2-pack 22 cl i kategorin Vinglas här hos oss.

Produktinformation

Champagneglas från det legendariska österrikiska glastillverkarna Zalto. Dessa ingår i den prisbelönta serien Denk’Art, som består av vackra munblåsta glas av hög kvalité.

Ett tunt och fint champagneglas lyfter alla drycker med bubblor i – njut av ett glas en årgångschampagne, Prosecco eller ett alkoholfritt alternativ så som bubblande cider. Det passar även fint till Cava eller det röda söta vinet Lambrusco.

Skåla i ett glas på festen, eller en vardagskväll när det ska firas. Glaset är långt, med lite form av en tulpan i mitten och smalnar av uppåt.

Som en bonus går det att diska i diskmaskin. Och om du vill ha lite mer kuriosa att bjuda på till festen så har man till Denk’Art-serien använt sig av vinklarna 24°, 48° och 72° för att skapa glasens kurvor, vilka är detsamma som jordens lutningsvinklar.

Zalto har producerat munblåsta glas av hög kvalité i sex generationer, och är beläget i österrikiska Neunagelberg sedan 2006. De en otrolig känsla för hantverk och tradition, och levererar vinglas i världsklass till sommelierer och vinälskare runtom i världen.I serien Denk’Art ingår även flera olika sorters vinglas, vattenglas, ölglas, karaffer och dekanteringskaraffer.

Se även andra produkter från Vinglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Klockor

Klockor från NeXtime

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Stanley

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Le Creuset

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Smeg

Se alla produkter