Georg Jensen

Georg Jensen - Manhattan Champagnekylare 40 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Manhattan champagnekylare från Georg Jensen, tillverkad i blankputsat rostfritt stål. Fyll champagneskålen med is och 2-3 större flaskor eller fler mindre flaskor. Barkollektionen Manhattan är inspirerad av den glamourösa Gatsby-eran i New York. Den eleganta kollektionen lockar dig att återuppleva en kultur som hämtad ur serien Mad Men, med konstfullt skapade drinkar och mixologi på hög nivå.


Jämför produkt Georg Jensen - Manhattan Champagnekylare 40 cm online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Georg Jensen - Manhattan Champagnekylare 40 cm i kategorin Vinkylare här hos oss.

Kategori: Vinkylare
Artikelnummer: 101902
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bränsle

Ett bränsle är en substans som genom förbränning eller annan process kan omvandlas så att användbar energi frigörs. Den vanligaste processen är förbränning, men den kan också vara en annan kemisk reaktion eller en kärnreaktion, såsom fission eller fusion. För att ett bränsle ska vara användbart måste energin kunna utnyttjas på ett ekonomiskt och tekniskt möjligt sätt. Energin i ett bränsle måste även kunna lagras under en för ändamålet rimlig tid, och ofta måste energin även produceras så att den kan omvandlas till arbete. Bränslen kan bland annat användas för byggnadsuppvärmning, matlagning, elektricitetsproduktion och som drivmedel.