Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Korkskruv 3 funktioner

Beställ Cilio - Korkskruv 3 funktioner på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cilio - Korkskruv 3 funktioner inom kategorin Vinöppnare.

Produktinformation

Korkskruv från Cilio i rostfritt stål. Utrustad med korkskruv, kapsylöppnare och en sågtandad skärare för att ta bort den övre folien, Kyparmodellen är den traditionella favoriten bland anställda inom restaurangbranschen. .

Se gärna också

Jean Dubost Laguiole - Korkskruv Trähandtag -16%

Korkskruv i rostfritt stål med handtag i ekträ från franska Jean Dubost Laguiole.

Imponera på dina gäster när du korkar upp vinflaskan med denna eleganta korkskruv i proffsklass från Jean Dubost. Korkskruven, folieskäraren och hävstången är alla tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och handtaget är handgjort i äkta ekträ för en riktigt exklusiv finish. Detta är en korkskruv som kommer att vara med dig länge.

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termoskannor

Termoskannor från Primus

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Vintage

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Rörstrand

Se alla produkter
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Solstickan

Se alla produkter