Traditional Wineracks

Traditional Wineracks - Påbyggnadsbart Vinställ för 12 flaskor mörkt Trä

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Traditional Wineracks - Påbyggnadsbart Vinställ för 12 flaskor mörkt Trä på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Traditional Wineracks - Påbyggnadsbart Vinställ för 12 flaskor mörkt Trä inom kategorin Vinställ.

Produktinformation

Påbyggnadsbart vinställ för 12 flaskor. Stället är i betsat trä med pulverlackerade metallchip.

Vinstället kan användas till såväl vanliga vinflaskor som till champagne, magnumbuteljer och 1,5 liters vattenflaskor. Vinställen levereras i platta paket.

Tillverkad av svenskt trä. Levereras omonterad. .

Från kunskapsbanken

Förband

Förband kan vara Förband (militär) – en enhet organiserad för en viss uppgift i krig eller fred Förband (musik) (uttalas med betoning på första stavelsen) – en musikgrupp eller -artist som uppträder före huvudevenemanget Förband – inom sjukvård, för att skydda eller stödja en skadad kroppsdel, se Bandage Förband (skogsbruk) – medelavstånd mellan träd eller plantor i ett planterat bestånd Förbandsteknik – en sammanfogning av två beståndsdelar i en teknisk anordning Murförband – olika tekniker för att ordna stenarna i en mur

Transformers

Transformers är ett marknadskoncept för leksaker tillverkade av Hasbro. Tillverkningen har skett i olika omgångar från 1984 och framåt. Transformers-konceptet har gett upphov till tecknade serier och filmer från Marvel, flera datorspel samt 2007 spelfilmen Transformers i regi av Michael Bay.