Sidan innehåller annonslänkar

XXL Nature Ishink i Akryl


Beställ XXL Nature Ishink i Akryl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten XXL Nature Ishink i Akryl inom kategorin Vintillbehör.

Produktinformation

Den perfekta ishinken till stora fester och middagar, framförallt sommartid. Fyll den med upp till nio flaskor vin eller flera småflaskor öl och lägg på ett lager is.

Se gärna också

Vinetiketter Smultron - 25-pack

Att brygga sitt eget smultronvin tillhör livets goda, och när du tappat upp ditt hemmakok i husets vackraste flaska så kröner du verket med den här tjusiga etiketten! Vinetiketter?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Nature

Nature är en framstående brittisk vetenskaplig veckotidskrift som började utges 4 november 1869 och grundades av Norman Lockyer. Den är världens mest citerade interdisciplinära vetenskapliga tidskrift. Fler än 1 700 artiklar har över åren författats av drygt 275 nobelpristagare.De flesta vetenskapliga tidskrifter är numera högt specialiserade men Nature är bland ett fåtal tidskrifter (veckotidskrifterna Science and Proceedings of the National Academy of Sciences är också framstående exempel) som fortfarande publicerar originalartiklar inom ett brett spektrum av vetenskapliga områden. Det är många vetenskapliga områden inom vilka viktiga nya framsteg publiceras antingen i artikelform eller som brev i Nature.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.